Dear FireBoard users,
In order to further develope the need of Joomla for a robust forum, FireBoard component has been moved to its own new home and new name. You can find more information regarding the Kunena, the successor of FireBoard, at kunena.com. The current forum here will stay for some time more for referencing needs. You can find the FireBoard files under joomlacode.org and other files
Upgrading to Kunena is highly recommended!

Kunena! - To Speak!

A revolution is coming... Kunena - Swahili for: To Speak! THE Next generation of native Joomla based Forum ultra component. Forget what you know about Joomla based forums...
Amazingly Simple Lean and Clean Easier Customization
Kunena is about to redefine the world of Joomla! with the most simplistic ultra component out there. For ultimate performance based on state of the art development techniques, Kunena! is about to bring you... With an integrated plugin system that will allow you to extend Kunena beyond your wildest imaginations...
A little problem with the module
TOPIC: A little problem with the module
#3540
A little problem with the module 10 Years, 6 Months ago  
Hey
i have installed the module on my site. the only problem i am facing is that when someone who is not registered or not logged in click on any link on the latest module, gets a message that u need to login.
however this dont happen when u access forum through menu. i checked the settings under the security tab and all are NO.

hope someone can help me on this one thanks.
#3540
A little problem with the module 10 Years, 6 Months ago  
Hey
i have installed the module on my site. the only problem i am facing is that when someone who is not registered or not logged in click on any link on the latest module, gets a message that u need to login.
however this dont happen when u access forum through menu. i checked the settings under the security tab and all are NO.

hope someone can help me on this one thanks.
#3631
Re:A little problem with the module 10 Years, 6 Months ago  
Can you check itemid\'s on your address bar. Maybe itemId is different
#3644
Re:A little problem with the module 10 Years, 6 Months ago  
yeah they are different menu link shows 87 and forum latest link shows 86.


how do i sort it out man. thanks again
Page: 1