Dear FireBoard users,
In order to further develope the need of Joomla for a robust forum, FireBoard component has been moved to its own new home and new name. You can find more information regarding the Kunena, the successor of FireBoard, at kunena.com. The current forum here will stay for some time more for referencing needs. You can find the FireBoard files under joomlacode.org and other files
Upgrading to Kunena is highly recommended!

Kunena! - To Speak!

A revolution is coming... Kunena - Swahili for: To Speak! THE Next generation of native Joomla based Forum ultra component. Forget what you know about Joomla based forums...
Amazingly Simple Lean and Clean Easier Customization
Kunena is about to redefine the world of Joomla! with the most simplistic ultra component out there. For ultimate performance based on state of the art development techniques, Kunena! is about to bring you... With an integrated plugin system that will allow you to extend Kunena beyond your wildest imaginations...
Ever seen this behavior in Fireboards?
TOPIC: Ever seen this behavior in Fireboards?
#58091
Ever seen this behavior in Fireboards? 9 Years ago  
I have a feature whenver i try to view the forum in that it takes the viewer out of the look and feel of my site.

example;

link to my site
www.writerscbok.com/index.php?op ... &Itemid=60

link to what happens when you click on a forum
www.writerscbok.com/index.php?op ... t&catid=10

Was wondering if you knew the setting to keep the forum in the confides of the site theme?

Was also wondering how to enable the \'new thread\' functionality.

Regards,

Thank you in advance,

morrismaurice
#58091
Ever seen this behavior in Fireboards? 9 Years ago  
I have a feature whenver i try to view the forum in that it takes the viewer out of the look and feel of my site.

example;

link to my site
www.writerscbok.com/index.php?op ... &Itemid=60

link to what happens when you click on a forum
www.writerscbok.com/index.php?op ... t&catid=10

Was wondering if you knew the setting to keep the forum in the confides of the site theme?

Was also wondering how to enable the \'new thread\' functionality.

Regards,

Thank you in advance,

morrismaurice
#58100
Re:Ever seen this behavior in Fireboards? 9 Years ago  
How many times are you going to start a new thread on the same issue?
#58146
Re:Ever seen this behavior in Fireboards? 9 Years ago  
[b]grinchy wrote:[/b]
[quote]How many times are you going to start a new thread on the same issue?[/quote]

Grinchy, I am also looking for a solution to this but cant find it in the forum. Any idea please on the related topic?

Thanx in advance!
#58162
Re:Ever seen this behavior in Fireboards? 9 Years ago  
Turn off Badwords.
#58163
Re:Ever seen this behavior in Fireboards? 9 Years ago  
I have, but the result is still a mess :(

http://www.windsurfing.gr/index.php?option=com_fireboard&Itemid=312&func=view&catid=90&id=107909#107909
#58166
Re:Ever seen this behavior in Fireboards? 9 Years ago  
Hello Grinchy,

This is not the same post. Kindly read to see the variations in verbiage.
Do you know what the fix is?
Can you assist?
If you saw this posted somewhere else on the forum and knew the answer why didn\'t you tell me in that post?
I really need to get this up and working pronto!

Thanks in advanced


Regards,
#58167
Re:Ever seen this behavior in Fireboards? 9 Years ago  
morrismaurice
So you admit you are spamming? I didn\'t answer because it states plainly in the configuration that certain plugins should be installed BEFORE you enable them. Also this question gets asked at least twice a week. I figured that people actually read the forums or maybe the devs would actually fix this flaw in the program.

Heliosgr
This is what happens when people hijack other people\'s threads. The Badwords fix is not for your issue at all. You should have started a new thread. Does this happen with all Joomla templates?
#58168
Re:Ever seen this behavior in Fireboards? 9 Years ago  
Grinchy, I did not mean to hijack on someone elses thread, i just thought it was the same problem.
I have started a new thread but no answer :(
http://www.bestofjoomla.com/component/option,com_fireboard/Itemid,38/func,view/catid,75/id,57566/

Yes unfortunatelly it happens with all joomla templates. It was the second thing i tried after the bad words issue.
#58171
Re:Ever seen this behavior in Fireboards? 9 Years ago  
[u][b]grinchy[/b][/u] dude take it down a notch!

No one here is spamming!
If someone is [b][i]new[/i][/b] and trying to learn how to configure something fairly technical, perhaps they don\'t know where to look in the forums to find the right help.


Secondly I\'m glad you aren\'t an admin or moderator because your [u][b]tone[/b][/u] is terrible! If you can not assist with kind precise help than maybe you shouldn\'t help at all!


Now I\'m more confused with your comments than I was before I proposed my original question.

[u][b]Heliosgr [/b][/u]
When I find the answer to this problem I\'ll be more than happy to share the answer with you. I don\'t mind your [u]contribution[/u] to trying to find the solution.

Good day to you all,
#58172
Re:Ever seen this behavior in Fireboards? 9 Years ago  
Hey all, relax :)

Did you try to turn off some mambots you may have? this is from server side, and usually mambots work in message view.

report here back (and I will delete your other post)

@morrismaurice
can you repost your links, can\'t see them (sorry have not yet updated boj to rc1)
Page: 12