Dear FireBoard users,
In order to further develope the need of Joomla for a robust forum, FireBoard component has been moved to its own new home and new name. You can find more information regarding the Kunena, the successor of FireBoard, at kunena.com. The current forum here will stay for some time more for referencing needs. You can find the FireBoard files under joomlacode.org and other files
Upgrading to Kunena is highly recommended!

Kunena! - To Speak!

A revolution is coming... Kunena - Swahili for: To Speak! THE Next generation of native Joomla based Forum ultra component. Forget what you know about Joomla based forums...
Amazingly Simple Lean and Clean Easier Customization
Kunena is about to redefine the world of Joomla! with the most simplistic ultra component out there. For ultimate performance based on state of the art development techniques, Kunena! is about to bring you... With an integrated plugin system that will allow you to extend Kunena beyond your wildest imaginations...
TOPIC: Why Don\'t the Graphics Show Up?
#252
Why Don\'t the Graphics Show Up? 10 Years, 5 Months ago  
The Show Latest Post and the category graphics are just a white box with a red X. Why is that and how do I fix it?
#252
Why Don\'t the Graphics Show Up? 10 Years, 5 Months ago  
The Show Latest Post and the category graphics are just a white box with a red X. Why is that and how do I fix it?
#255
Re:Why Don\'t the Graphics Show Up? 10 Years, 5 Months ago  
which template and imageset are you using?
#276
Re:Why Don\'t the Graphics Show Up? 10 Years, 5 Months ago  
It\'s the same with all of the default templates and image sets.
#279
Re:Why Don\'t the Graphics Show Up? 10 Years, 5 Months ago  
can you give us more info or link please?
#286
Re:Why Don\'t the Graphics Show Up? 10 Years, 5 Months ago  
It appears that a couple of the images are corrupt in the release. tlatest.gif seems to have a corruption and wont even load in my image viewer (ifanview).
#289
Re:Why Don\'t the Graphics Show Up? 10 Years, 5 Months ago  
Forget that..... I just noticed it was only corrupt on the server (not in the release). It must have gotten corrupted during the upload process.

Try manually uploading the problem images using JoomlaXplorer or similar and see if that fixes the problem. It did for me.
#309
Re:Why Don\'t the Graphics Show Up? 10 Years, 5 Months ago  
I check zip file it has tlatest.gif . Maybe our xml file has a problem. Because some other user has same problem too.
#334
Re:Why Don\'t the Graphics Show Up? 10 Years, 5 Months ago  
I noticed that using the Firefox browser, only text shows up instead of the graphics for even the emoticons. With IE, it\'s the folders next to the categories and the show last post.

I\'ll try what was mentioned. Thanks.
#354
Re:Why Don\'t the Graphics Show Up? 10 Years, 5 Months ago  
I had this problem with the file tsticky.gif. It was corrupt on the server. I uploaded the image again by itself and the issue was resolved.
#429
Re:Why Don\'t the Graphics Show Up? 10 Years, 5 Months ago  
Default theme: Same problem as above - tlatest.gif doesn\'t show though the installation uploads it allright. Resolved by replacing the tlatest.gif by FTP.

Default Grey, Red etc themes: images are called from /components/com_fireboard/template/default_gray/images/english/

The problem is that installation doesnt upload a folder called default_gray/images/english/. Resolved by uploading default/images/english/ folder to default_gray/images/english/

However, I think, it was not supposed to be done this way - the template should have been searching for the images from the default template folder, as in SMF.
Page: 12