Dear FireBoard users,
In order to further develope the need of Joomla for a robust forum, FireBoard component has been moved to its own new home and new name. You can find more information regarding the Kunena, the successor of FireBoard, at kunena.com. The current forum here will stay for some time more for referencing needs. You can find the FireBoard files under joomlacode.org and other files
Upgrading to Kunena is highly recommended!

Kunena! - To Speak!

A revolution is coming... Kunena - Swahili for: To Speak! THE Next generation of native Joomla based Forum ultra component. Forget what you know about Joomla based forums...
Amazingly Simple Lean and Clean Easier Customization
Kunena is about to redefine the world of Joomla! with the most simplistic ultra component out there. For ultimate performance based on state of the art development techniques, Kunena! is about to bring you... With an integrated plugin system that will allow you to extend Kunena beyond your wildest imaginations...
No Forums in my upgraded fireboard
TOPIC: No Forums in my upgraded fireboard
#20824
No Forums in my upgraded fireboard 10 Years ago  
Hi there, I just upgraded to fireboard 1.0.3, all categories are displayed but no forums boards... any ideas why??? please help!!!!
#20824
No Forums in my upgraded fireboard 10 Years ago  
Hi there, I just upgraded to fireboard 1.0.3, all categories are displayed but no forums boards... any ideas why??? please help!!!!
#20828
Re:No Forums in my upgraded fireboard 10 Years ago  
Please stop double posting the same thing again and again.
#20831
Re:No Forums in my upgraded fireboard 10 Years ago  
sorry, i thought i had posted it in the wrong place... any ideas how to help me?
#20853
Re:No Forums in my upgraded fireboard 10 Years ago  
My last post was in the 1.0.2 forum, so I need to post here.

Basically, under categories in my forum, there are no forumS being displayed in the front end - however in the backend they are listed... any ideas?
#20891
Re:No Forums in my upgraded fireboard 10 Years ago  
Did you follow all the steps correctly?
#22052
Re:No Forums in my upgraded fireboard 10 Years ago  
I am having the same issue. The sql file didn\'t take correctly so I did it piece by piece like the directions said.. Most of it did not take.
I did back everything up. Is there a way I can just uninstall everything and only install all the old categories/forums/posts/users/pictures? All I really care about is the categories/forums/posts. I am using community builder so I can just resend the users from cb to fb I believe.

Another possiable cause? I had installed 1.0.0beta a while ago and I thought I upgraded it to 1.0.1 or 1.0.2 but im not sure. The version still said 1.0.0 so I just followed the directions for 1.0.0 to 1.0.3.

Edit:

The categories and the forums show up in forum administration. They also do show as published. Un-publishing and re-publishing does nothing. Just not showing up on the user side.
#22059
Re:No Forums in my upgraded fireboard 10 Years ago  
Ok after reading this:
http://www.bestofjoomla.com/component/option,com_fireboard/Itemid,38/func,view/id,20600/catid,79/

I tried just doing it with the 1.0.1 to 1.0.3 file... I did it piece by piece... only had 2 errors because the table was already there for two of them. (sorry im a sql noob and dont know what to call anything). Anyway after I did that and Recount Categories Stats its showing the forums and posts again.
Hope this helps anybody who comes across this issue.
Page: 1