Dear FireBoard users,
In order to further develope the need of Joomla for a robust forum, FireBoard component has been moved to its own new home and new name. You can find more information regarding the Kunena, the successor of FireBoard, at kunena.com. The current forum here will stay for some time more for referencing needs. You can find the FireBoard files under joomlacode.org and other files
Upgrading to Kunena is highly recommended!

Kunena! - To Speak!

A revolution is coming... Kunena - Swahili for: To Speak! THE Next generation of native Joomla based Forum ultra component. Forget what you know about Joomla based forums...
Amazingly Simple Lean and Clean Easier Customization
Kunena is about to redefine the world of Joomla! with the most simplistic ultra component out there. For ultimate performance based on state of the art development techniques, Kunena! is about to bring you... With an integrated plugin system that will allow you to extend Kunena beyond your wildest imaginations...
TOPIC: Template Issue? *Solved*
#20253
Template Issue? *Solved* 10 Years ago  
Great to see the new Component Released, been waiting all day anxiously.

So, I am working on a new install of Joomla 1.0.13, with Community Builder 1.1 and Groupjive 1.6 Beta2. Some of that information is irrelivant but I do have an issue.

I re-download Dorona Brown 1.0.1 Template assuming it would still work with 1.0.3 as it does. However when viewing the Frontpage of the Forum the default template is still present and then when navigating beyond there the Dorona appears.

Does anyone have this issue or maybe an admin/mod may have a suggestion?

Site: http://www.gamersspace.net ----- Still in Production!



[b]I Have Resolved This Issue![/b]
#20253
Template Issue? *Solved* 10 Years ago  
Great to see the new Component Released, been waiting all day anxiously.

So, I am working on a new install of Joomla 1.0.13, with Community Builder 1.1 and Groupjive 1.6 Beta2. Some of that information is irrelivant but I do have an issue.

I re-download Dorona Brown 1.0.1 Template assuming it would still work with 1.0.3 as it does. However when viewing the Frontpage of the Forum the default template is still present and then when navigating beyond there the Dorona appears.

Does anyone have this issue or maybe an admin/mod may have a suggestion?

Site: http://www.gamersspace.net ----- Still in Production!



[b]I Have Resolved This Issue![/b]
#20254
Re:Template Issue? 10 Years ago  
Please see....

http://www.bestofjoomla.com/component/option,com_fireboard/Itemid,38/func,view/id,20211/catid,77/
#20389
Re:Template Issue? *Solved* 10 Years ago  
How did you resolve it, also may I ask when you got that domain name?
#20417
Re:Template Issue? *Solved* 10 Years ago  
Yes, how did you solve it - I have the same problem.
Page: 1