Dear FireBoard users,
In order to further develope the need of Joomla for a robust forum, FireBoard component has been moved to its own new home and new name. You can find more information regarding the Kunena, the successor of FireBoard, at kunena.com. The current forum here will stay for some time more for referencing needs. You can find the FireBoard files under joomlacode.org and other files
Upgrading to Kunena is highly recommended!

Kunena! - To Speak!

A revolution is coming... Kunena - Swahili for: To Speak! THE Next generation of native Joomla based Forum ultra component. Forget what you know about Joomla based forums...
Amazingly Simple Lean and Clean Easier Customization
Kunena is about to redefine the world of Joomla! with the most simplistic ultra component out there. For ultimate performance based on state of the art development techniques, Kunena! is about to bring you... With an integrated plugin system that will allow you to extend Kunena beyond your wildest imaginations...
Forum Not Appearing on My site???
TOPIC: Forum Not Appearing on My site???
#20412
Forum Not Appearing on My site??? 10 Years, 2 Months ago  
I have loaded the FireBoard Componets on my webstite and published them. However there is no link on my main page or no address for the forum to be found please. How do I find the link/button???
#20412
Forum Not Appearing on My site??? 10 Years, 2 Months ago  
I have loaded the FireBoard Componets on my webstite and published them. However there is no link on my main page or no address for the forum to be found please. How do I find the link/button???
#20443
Re:Forum Not Appearing on My site??? 10 Years, 2 Months ago  
Create a menu item in \'mainmenu\' of component type and publish it
#20823
Re:Forum Not Appearing on My site??? 10 Years, 2 Months ago  
ok thats like extremely vague.. i am a noob having the same problem..
#20830
Re:Forum Not Appearing on My site??? 10 Years, 2 Months ago  
Do you know how to create a menu item in Joomla?
#20832
Re:Forum Not Appearing on My site??? 10 Years, 2 Months ago  
yes I do, i have the menu item, my forum appears, however under categories in my fireboard no forums are listed.

Ie:

Start here (categorie)
no forums listed

see http://www.eslteacherlink.com/index.php?option=com_fireboard&Itemid=88889019

(sorry for the double post earlier)
#20833
Re:Forum Not Appearing on My site??? 10 Years, 2 Months ago  
Did you create sub categories?
#20835
Re:Forum Not Appearing on My site??? 10 Years, 2 Months ago  
this was an upgrade. I had subcategories already created. Now when I upgrade (copied the files from the patch to my ftp server) the subcategories are not listed.. did the installer not alter tables properly?

strange thing is, all sub categories show up in the backend
#20836
Re:Forum Not Appearing on My site??? 10 Years, 2 Months ago  
Are they published?
#20870
Re:Forum Not Appearing on My site??? 10 Years, 2 Months ago  
Also make sure they are not nested within themselves. 1.0.3 has a bug that allows you to nest a top level category into another top level category.
#20886
Re:Forum Not Appearing on My site??? 10 Years, 2 Months ago  
i think the problem is, i never ran any sql for the upgrade... where can I find the sql to run?
Page: 1