Dear FireBoard users,
In order to further develope the need of Joomla for a robust forum, FireBoard component has been moved to its own new home and new name. You can find more information regarding the Kunena, the successor of FireBoard, at kunena.com. The current forum here will stay for some time more for referencing needs. You can find the FireBoard files under joomlacode.org and other files
Upgrading to Kunena is highly recommended!

Kunena! - To Speak!

A revolution is coming... Kunena - Swahili for: To Speak! THE Next generation of native Joomla based Forum ultra component. Forget what you know about Joomla based forums...
Amazingly Simple Lean and Clean Easier Customization
Kunena is about to redefine the world of Joomla! with the most simplistic ultra component out there. For ultimate performance based on state of the art development techniques, Kunena! is about to bring you... With an integrated plugin system that will allow you to extend Kunena beyond your wildest imaginations...
Indonesian fireboard
TOPIC: Indonesian fireboard
#1446
Indonesian fireboard 10 Years, 5 Months ago  
I\'m working on an Indonesian translation of the board. Still pretty rough, and it\'s targeted mostly for the end user (ie. people visiting your site) so the administration language are left pretty much alone.

This is because most of the time I find it easier to understand Internet-related directions in English rather than Bahasa Indonesia (standardization problem).

Anyway, once I\'ve finished, I\'ll post it in this thread ... and people who wants to also translate the backend can do so from that file.

Cheers,
#1446
Indonesian fireboard 10 Years, 5 Months ago  
I\'m working on an Indonesian translation of the board. Still pretty rough, and it\'s targeted mostly for the end user (ie. people visiting your site) so the administration language are left pretty much alone.

This is because most of the time I find it easier to understand Internet-related directions in English rather than Bahasa Indonesia (standardization problem).

Anyway, once I\'ve finished, I\'ll post it in this thread ... and people who wants to also translate the backend can do so from that file.

Cheers,
#1475
Re:Indonesian fireboard 10 Years, 5 Months ago  
kewl :)
Btw, ini khan thread indonesia, jadi bahasa indo aja kale :P

Post edited by: sikumbang, at: 2007/04/21 18:40
#1597
Re:Indonesian fireboard 10 Years, 5 Months ago  
wewkekwe udah kebhasa inggrisan die :D tapi iya emang pas kemaren translate bahasa saya juga ada juga bahsa yang cocok untuk bahsa inggris tapi gak cocok bahsa indonesia
#1844
Re:Indonesian fireboard 10 Years, 5 Months ago  
Hi.. mo tanya dong, gw lagi mo nambahin avatar di forum nih sama smiley nya, bisa bantu rekomendasinya ngga, dimana bisa di download yah....?? trus gimana upload ke forumnya ?

Thanks yah
#1846
Re:Indonesian fireboard 10 Years, 5 Months ago  
Helo,

Avatar sih banyak banget berkeliaran di Internet ;) . Maksudnya buat forum BOJ ini atau buat forum lo sendiri?

Coba aja di google pake keyword \"avatar gallery\" wah, berderet deh tuh, tinggal milih.

Kalo buat di forum lo sendiri, avatar yang dah lo pilih di-save satu-satu ke desktop lo trus ditransfer ke components/com_fireboard/avatars/gallery lewat ftp.
#1854
Re:Indonesian fireboard 10 Years, 5 Months ago  
maksud gw, avatar yang bagus dan sesuai dengan FB ini (tentunya buat forum gue), memang sih kalo di search engine banyak banget, but I need best recommendation. Mengenai upload, gw hanya sekadar memastikan saja kalo mekanismenya sama.

Thanks
#1857
Re:Indonesian fireboard 10 Years, 5 Months ago  
Wah kalo cari the best, ga berani kasih rekomendasi dah ... tergantung selera masing-masing n jenis boardnya. Mungkin yang lain bisa rekomen.

Gudlak!
#2579
Re:Indonesian fireboard 10 Years, 5 Months ago  
buat yang butuh fireboard dalam bahasa indonesia. seperti saya sebutkan di posting pertama, terjemahan ini difokuskan kepada pengguna akhir.

silahkan upload ke joomlaroot/administrator/components/com_fireboard/language/

untuk mengubah/memperbaiki bahasa, anda bisa lakukan pada file ini sebelum diupload, atau sesudah di upload lewat joomlaroot/administrator/components/com_fireboard/language/indonesian.php

Post edited by: yuliandini, at: 2007/04/24 17:10 [file name=indonesian.zip size=16804]http://www.bestofjoomla.com/components/com_fireboard/uploaded/files/indonesian.zip[/file]

Post edited by: yuliandini, at: 2007/04/24 17:10
#5175
Re:Indonesian fireboard 10 Years, 4 Months ago  
wah nice banget:kiss:

ada forum indo yg udah pake fireboard?

pingin lihat2B)
#6683
Re:Indonesian fireboard 10 Years, 4 Months ago  
Coba lihat www.bursainternet.com/bursabisnis
Komentar, saran, kritik, dll, siap diterima :laugh:
Page: 12