Dear FireBoard users,
In order to further develope the need of Joomla for a robust forum, FireBoard component has been moved to its own new home and new name. You can find more information regarding the Kunena, the successor of FireBoard, at kunena.com. The current forum here will stay for some time more for referencing needs. You can find the FireBoard files under joomlacode.org and other files
Upgrading to Kunena is highly recommended!

Kunena! - To Speak!

A revolution is coming... Kunena - Swahili for: To Speak! THE Next generation of native Joomla based Forum ultra component. Forget what you know about Joomla based forums...
Amazingly Simple Lean and Clean Easier Customization
Kunena is about to redefine the world of Joomla! with the most simplistic ultra component out there. For ultimate performance based on state of the art development techniques, Kunena! is about to bring you... With an integrated plugin system that will allow you to extend Kunena beyond your wildest imaginations...
TOPIC: S-
#2037
S- 10 Years, 7 Months ago  
#2037
S- 10 Years, 7 Months ago  
#23146
Re:€S-‡ ®‡ö 10 Years, 2 Months ago  
hi there, maybe I am stupid but you managed to write in chinese here. Can you do it now? I can\'t apparently, and I also can\'t on my forum...
#23618
Re:€S-‡ ®‡ö 10 Years, 2 Months ago  
I would like to know it, too... is it a reason that baijianpang wrote it already 4 months ago and in the meanwhile changed something on the server? Maybe if you force your Firefox to display utf-8 before you submit a new post, and if you switch to utf-8 again when you read the post then you can read the chinese... but in fact I do not really understand it yet.

I build a new page and kept in mind to convert every language file of Joomla! and its extensions to utf-8. On my page it works with Chinese... But your page, dartagnan32, seems also be in utf-8 mode. So, I will register and make a try...



----------------------
Btw.: you have got a beautiful and interesting page dartagnan32. If I click on \"Register\" in your forum, I get the message:

You are not authorised to view this resource.
You need to login.

If I click on \"Register\" in the header of your site, it works... the register-link in FB seems to append an Itemid which may be a little problem for the registration in Community Builder.
Page: 1